44 minutes ago
Lojistik sektöründe çalışan arkadaşlar için faydalı olabilecek bir yazılımı paylaşmak istiyorum. Özellikle taşıma, depo, rota optimizasyonu, araç–sürücü takibi gibi süreçleri dijitalleştirmek isteyen firmalara oldukça kapsamlı bir çözüm sunuyor.
Benim incelediğim yazılım Unitra Lojistik Yönetim Yazılımı. Tüm özellikleri ve demo talebi için şu sayfadan bakabilirsiniz:
➡️ lojistik sevkiyat ve depo yönetimi
Lojistik Yönetimi Nedir?
Kısaca söylemek gerekirse lojistik yönetimi; ürünün üreticiden tüketiciye ulaşana kadar geçen taşıma, depolama, envanter, sipariş, dağıtım gibi tüm süreçlerin planlanması ve kontrol edilmesidir. Artık firmalar bu süreçleri tamamen yazılımla yönetiyor ve ciddi maliyet tasarrufu sağlıyor.
Unitra Lojistik Yönetimi Yazılımının Bazı Özellikleri:
? Sipariş & Yük Yönetimi
Lojistik operasyonları olan firmalar için oldukça kapsamlı bir çözüm. Özellikle gerçek zamanlı takip, rota optimizasyonu ve mobil uygulama tarafları oldukça başarılı.
İlgilenenler detaylara buradan bakabilir:
Benim incelediğim yazılım Unitra Lojistik Yönetim Yazılımı. Tüm özellikleri ve demo talebi için şu sayfadan bakabilirsiniz:
Lojistik Yönetimi Nedir?
Kısaca söylemek gerekirse lojistik yönetimi; ürünün üreticiden tüketiciye ulaşana kadar geçen taşıma, depolama, envanter, sipariş, dağıtım gibi tüm süreçlerin planlanması ve kontrol edilmesidir. Artık firmalar bu süreçleri tamamen yazılımla yönetiyor ve ciddi maliyet tasarrufu sağlıyor.
Unitra Lojistik Yönetimi Yazılımının Bazı Özellikleri:
? Sipariş & Yük Yönetimi
- Sipariş alımı
- Yük rezervasyonu
- Otomatik sipariş takibi
- Müşteri bildirimleri
- Detaylı araç–sürücü kayıtları
- Bakım & yakıt takibi
- GPS ile canlı konum izleme
- Yakıt tasarrufu
- Zaman optimizasyonu
- Yapay zekâ destekli rota hesaplama
- Stok takibi
- Barkod sistemi
- Otomatik stok uyarıları
- Entegre faturalama
- E-Fatura
- Maliyet analizi
- Offline çalışma
- Dijital evrak
- Saha ekiplerine özel uygulama
- Performans analizleri
- Maliyet hesaplamaları
- Yapay zekâ destekli öngörüler
Lojistik operasyonları olan firmalar için oldukça kapsamlı bir çözüm. Özellikle gerçek zamanlı takip, rota optimizasyonu ve mobil uygulama tarafları oldukça başarılı.
İlgilenenler detaylara buradan bakabilir: