1 hour ago
Günümüzde siber tehditlerin artmasıyla birlikte kurumların bilgi güvenliği konusuna göstermesi gereken önem her geçen gün yükseliyor. Özellikle müşteri verileri, ticari sırlar ve operasyonel bilgiler gibi kritik varlıkları olan işletmeler için bir Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) uygulamak artık bir seçenek değil, bir gereklilik hâline geliyor.
Bu noktada uluslararası kabul görmüş bir standart olan ISO/IEC 27001 devreye giriyor:
Biz de ISO 27001 Danışmanlık ve Belgelendirme olarak, kurumların bilgi güvenliği yönetim sistemi kurulumundan belgelendirme aşamasına kadar tüm süreçlerinde destek veriyoruz. Hızlı, pratik ve ölçülebilir sonuçlarla bilgi güvenliği seviyenizi artırabilirsiniz.
Dilerseniz hizmetlerimiz hakkında ücretsiz ön görüşme için ISO 27001 Danışmanlık Hizmetine göz atabilirsiniz.
Bu noktada uluslararası kabul görmüş bir standart olan ISO/IEC 27001 devreye giriyor:
- Bilgi varlıklarınızı sistematik olarak tanımlıyor,
- Risklerinizi ölçüp değerlendiriyor,
- Uygun kontroller ile güvenlik düzeyinizi yükseltiyor,
- Kurumsal itibarınızı ve iş sürekliliğinizi korumanıza yardımcı oluyor.
Biz de ISO 27001 Danışmanlık ve Belgelendirme olarak, kurumların bilgi güvenliği yönetim sistemi kurulumundan belgelendirme aşamasına kadar tüm süreçlerinde destek veriyoruz. Hızlı, pratik ve ölçülebilir sonuçlarla bilgi güvenliği seviyenizi artırabilirsiniz.
Dilerseniz hizmetlerimiz hakkında ücretsiz ön görüşme için ISO 27001 Danışmanlık Hizmetine göz atabilirsiniz.